вівторок, 3 квітня 2018 р.

Акція "Чорнобрива Україна"


З метою формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища перед майбутніми поколіннями, активізації пізнавальної, творчої, просвітницької та трудової діяльності гуртківців, покращення озеленення навчальних закладів, виховання любові до природи, національних традицій рідного краю в нашому закладі традиційно вже декілька років проводиться акція "Чорнобрива Україна"Акція була започаткована педагогічним центром «Академія» спільно із приватною школою «Паросток». Цю акцію підхоплюють по всій Україні.
Члени екологічного гуртка «Жива скарбниця»  ЦДЮТ Долинського району вирішили продовжити цю ініціативу. 04 квітня 2018 року вихованці гуртка  взяли участь в акції «Чорнобрива Україна», у ході якої була проведена вікторина «Квіти рідного краю». Діти відгадували загадки, слухали легенди про квіти, а на завершення заклали квітник на території шкільного подвір’я, посадивши чорнобривці.
Такі заходи вчать вихованців ставитися до природи бережно та відповідально. Видатний педагог В.О Схомлинський стверджував ,що ставлення дітей до природи тісно пов'язане з тим, що природа – це наш рідний край, земля, яка нас зростила і годує, земля – перетворена нашою працею.






Немає коментарів:

Дописати коментар